Vrijgezellenfeest

Er staat een bruiloft voor de deur. Natuurlijk moet de bruid nog verrast worden met een vrijgezellenfeest, Daar kan Taartendoos bij helpen.
  Tijdens een vrijgezellenfeest krijgt De bruid krijgt altijd een leuke goodie bag van ons. We kunnen allemaal een taart maken of Cup cakes maken, een thema of bonbons. Tevens is er de mogelijkheid voor een High tea. Die gaan jullie zelf maken aan de hand van recepten. En daarna mogen jullie genieten van al het lekkers. En jullie zouden ook met zijn alles de bruidstaart kunnen maken tijdens het vrijgezellenfeest. In onze workshop ruimte kunnen we aan maximaal 14 personen workshops geven. Maar op locatie kunnen we tot wel 24 personen een vrijgezellenfeest geven.
  Soms komen klanten zelf met een locatie, en soms maken we er een combi van in bijvoorbeeld Restaurant Villa Brutus.
 Dan kunnen we eerst de workshop doen, en jullie kunnen daarna lekker eten.
 
  LET OP: JE RESERVEERT VOOR EEN GROEP EN HEBT DUS ALTIJD ALLEEN JULLIE GROEP TIJDENS DE WORKSHOP!

 

taart vrijgezellenfeest

Basis taart

Een goede basis is het begin van alles. Tijdens dit vrijgezellenfeest en workshop gaan we leren hoe je de taart (20 cm 10/12 personen) recht doorsnijdt, dijkjes spuit, vullen, crumbcoaten, de marsepein zelf kleuren en de taart bekleden. Daarna is er ongeveer een uur over om de taart te decoreren, je word hierbij geholpen door 150 uitstekers en moulds.. 

Kosten inclusief 4 personen €  150.00

Elke volgende deelnemer € 32.00

Duur: 3 uur

Cup cakes

Per persoon gaan we 6 cupcakes maken tijdens dit vrijgezellenfeest. We kunnen een aantal eerst samen doen, en de rest kunnen jullie zelf maken. Ook kan ik laten zien hoe je de materialen/ mallen en uitstekers gebruikt, zodat jullie helemaal zelf aan de slag kunnen gaan. 

Kosten inclusief 5 personen €  140.00

Elke volgende deelnemer €  24.00

Duur: 2 uur 

boltaart vrijgezellenfeest

boltaartje 

Er zijn diverse thema workshops mogelijk. Naast de basis waarbij iedereen zelf wat leuks kan maken kan je ook denken aan een thema zoals winter workshop. Een boltaartje is goedkoper, duurt minder lang, en toch een leuke middag/avond.

Kosten inclusief 8 personen €  175.00

 Elke volgende deelnemer € 19.50

Duur:  2 uur 

High tea vrijgezellenfeest

High Tea

Omdat er na de kinderfeestjes veel vraag  was of we dit toch ook heel graag voor volwassenen kunnen doen. De high tea, ideaal voor een vrijgezellenfeest. Iedereen gaat zelf aan de slag met de recepten, en we gaan o.a. scones, quiches, koeken en anders dan bij de kinderen: bonbons maken. Daarna kunnen jullie al het lekkers nog op eten natuurlijk met allerlei soorten thee. Dit kan niet op locatie.  

Kosten inclusief 6 personen €  175.00

Elke volgende deelnemer € 19.50 

 Duur: 2,5 uur 

 

bonbon vrijgezellenfeest

Bon Bons

Chocolade, wie houd er niet van. Vul bonbons, spuit bonbons en plaat bonbons, heerlijk. Uiteindelijk gaat iedereen naar huis met een doosje bonbons in deze workshop.  (anders dan de foto hierboven, we gaan echt veel meer bonbons maken)

Kosten inclusief 6 personen €  180.00

Elke volgende deelnemer € 27.50

Duur:  2/2.5 uur

Bruidstaart

Hierin is er heel veel mogelijk. Vertel ons met hoeveel personen jullie zijn, voor hoeveel personen de taart moet zijn, wat jullie er graag op willen maken, etc etc. 

Dan kijk ik hoeveel tijd er nodig is, en wat de kosten worden.