Wie zit er achter de TaartendooS

TaartendooS is Dineke Cost-lensink. moeder van 2 kinderen. Bakken doe ik al mijn hele leven, maar dit soort taarten sinds 2007.
We zijn begonnen toen we een nieuwbouw woning kregen in Vleuten, Utrecht. Eindelijk had ik een keuken met echte oven zodat ik thuis ook kon bakken. Op mijn werk van toen bakte ik ook heel veel, maar dan de gewone appeltaarten, perencakes, en bavarois.
Mijn eerste taart was nog niet met marsepein, maar wel met icing. Ik weet nog dat ik een kookwinkel ben binnengegaan, en toen ik weg liep wist ik niet wat ik gedaan had, ik had maar 1 volle tas met spullen, maar was € 300,00 lichter….. Tegenwoordig zijn de taartspullen minder duur dan toen gelukkig. 
 Ik vond taarten decoreren meteen zo leuk dat ik elke week minimaal 2 marsepein taarten maakte. Maar ja… wat moet je met zoveel taart. Meestal gaven we wat weg aan de buren, Maar soms verdween een hele taart uiteindelijk in de prullenbak omdat hij al te lang stond. Toen zijn we langzaam aan begonnen met taarten voor anderen maken.
En zo is het uitgegroeid tot iets veel groters, 

Hier boven mijn allereerste taarten.

Naast de Taarten wilde ik ook graag workshops geven. Ik vond het belangrijk om voldoende informatie te geven tijdens de workshops. De workshops die ik zelf had gedaan waren mij een beetje tegen gevallen. Omdat ik ook leermeester was op mijn werk was dit de logische keuze. Dus op zolder een kleine kamer vrij gemaakt om de workshops te gaan geven.  Daarom hebben wij ons in februari 2010 ingeschreven bij de KVK. 
In 2011 zijn we zelfs verhuisd voor de Taartendoos. We beschikken over een mooie workshop ruimte waar we workshops kunnen geven tot en met 10 personen. Ook de kinderfeestjes vinden hier plaats. Omdat je een paar jaar geleden moeilijk aan taart spullen kon komen zijn wij er ook een klein winkeltje bij gestart. Op afspraak kunt u bij ons producten komen bekijken en kopen.    

Workshop en productie ruimte

Trots zijn we op de workshop ruimte. Met plaats voor 10 personen, 3 ovens, koelkast en vriezer, veel kastruimte, een muur vol met producten voor de verkoop en een heleboel roze.