Kinderfeestje Ede

Het kinderfeestje ede voor meiden (en ook jongens). Ze kunnen er wel het hele jaar op wachten, Dat ze weer jarig zijn. Kinderen en hun verjaardag. Het is toch een hele ervaring om weer een jaartje ouder te worden. Wij hebben daar diverse Kinderfeestjes voor die wij in onze workshop ruimte verzorgen. Voor verschillende leeftijden zijn er verschillende feestjes taart maken Dus zoekt u een kinderfeestje in de omgeving van Ede, Gelderland dan bent u aan het juiste adres. Wij zitten vlak aan de snelweg  A12 dus heel makkelijk bereikbaar. *Kinderfeestje ede, Kinderfeestje bennekom, Kinderfeestje meiden ede, Kinderfeestje wageninge, KInderfeestjes lunteren, Kinderfeestje barneveld, Kinderfeestje heteren, kinderfeestje gelderland*

 

 De kinderfeestjes zijn tot 14 kinderen/personen. 

 De Jarige ontvangt een leuke verrassing.

Wij geven kinderfeestjes vanaf 8 jaar. 

Voor de high tea moeten de kinderen zelfstandig begrijpend kunnen lezen.

 Als er vragen zijn kunt u altijd contact opnemen.

 

boltaartje kinderfeestje ede

Boltaartje

Een bolletje van cake gaan we veranderen in een leuk taartje helemaal gedecoreerd  door jullie zelf. We gaan eerst de cake insmeren met verdunde abrikozenjam, vervolgens gaan we de marsepein kneden en mag je hem zelf kleuren, en gaan we de cakejes bekleden. Daarna kan je het taartje decoreren zoals je zelf wilt met behulp van uitstekers en mallen, of wat je zelf maar wilt maken. Doosjes zijn inclusief.

Kosten inclusief 8 kinderen € 115.00

Voor elk kind meer betaal je  € 12,50

Duur: 1,5 tot 2 uur 

high tea kinderfeestje ede zelf bakken bak feestje

High Tea

We gaan een High Tea maken! Een echt bak feestje! Jullie gaan zelf aan de slag met recepten. We maken o.a. Scones, Quiches, Diverse Koeken en Wraps. Jullie lezen zelf de recepten en  verzamelen alle ingrediënten. Vervolgens maken jullie het product wat we bakken in de oven. Als alles klaar is nemen jullie alles mee naar huis in dozen zodat jullie het thuis kunnen opeten.  Wil je het hier opeten? dan zorgen we voor etagères en leuke schalen om alles op te leggen en staat er diverse soorten thee klaar. Dan komt er € 15,00 bij voor een half uur.

Kosten inclusief 8 kinderen € 120,00

Voor elk kind meer betaal je € 12.50

Duur:  +/- 2 uur 

 

Cup cake cup cupcakecup feestje kinderfeestje ede

Cupcake Challenge

Geïnspireerd op de Cup Cake Cup!

De cup cake challenge bestaat uit 3 onderdelen.  

De eerste is een Technische opdracht. De 2e opdracht is een Smaak opdracht. Er staan heel veel ingrediënten en je mag je eigen smaak bedenken  voor het cakebeslag en de crème topping. De derde opdracht is een thema opdracht. Er zijn 3 voorbeelden en je krijgt uitleg. Daarna mogen jullie je eigen cup cake decoreren in het thema. Ze gaan naar huis met 6 cupcakes in een doosje.

Kosten inclusief 8 kinderen € 115.00

Voor elk kind meer betaal je € 12.50

Duur: 1,5 tot 2 uur.   Het koekjes feestje is komen te vervallen.  

chocolade kinderfeestje ede

Chocolade

Met dit chocolade feestje gaan we werken met chocolade. Zo gaan we chocolade lollies maken met een transfer sheet (dus met een afbeelding er op) we gaan simpele bon bons maken, en we gaan chocolade spuiten. Iedereen gaat naar huis met een leuk doosje bon bons voor thuis.
Kosten inclusief 8 kinderen € 130.00

Voor elk kind meer betaal je € 12.50  

Duur: 1,5 uur BarbieTaart

Kleine barbies helemaal naar wens gemaakt. 
Kosten inclusief 8 kinderen € 115.00

Voor elk kind meer betaal je € 12.50

Duur: 1.5 uur    

Traktaties

Naast een kinderfeestje is trakteren op school ook altijd een speciaal moment voor de kinderen. Wij kunnen ook voor traktaties zorgen. Zoals chocolade lollies, of bijvoorbeeld Cup Cakes met een print van hun favoriete TV figuur of speelgoed, of een foto van hun zelf. Deze prints kunt u ook los bestellen als u liever de cup cakes zelf maakt (Cakemix hier verkrijgbaar). Natuurlijk kan de cup cake ook gedecoreerd worden met marsepein. 


Cup cakes

In mini of gewoon formaat. Leuk gedecoreerd maar ook erg leuk met een print, Bijvoorbeeld van Frozen traktatie, Cars, hello kitty etc. 

Voorbeeld prijs: Normale cup cake met Frozenprint en toef € 1.75 per stuk. 


Choco lollie

Een lollie van chocolade met de afbeelding naar keuze. Denk voor een traktatie aan Paw patrol, Cars, Frozen, mickey mouse, jezelf, etc. Wat je maar kunt bedenken.

Voorbeeld prijs voor Paw patrol 5 cm hoog € 1.50 per stuk. 


Koekjes

Gebakken zandeeg koekjes met iets er op. Dit kan een afbeelding zijn, maar kan ook een decoratie met marsepein zijn.

Vanaf € 1.50 per stuk.