Zwangerschap en geboorte taart

Een hele bijzondere bijzondere periode je zwangerschap en het krijgen van een kind. Een taart kan een mooie aanvulling zijn, Soms vragen mensen om een taart om  de zwangerschap bekend te maken. Of om bekend te maken of het een jongen of een meisje word. Op een babyshower mag een mooie taart ook zeker niet ontbreken. En is het kleine wondertje dan eindelijk geboren? Dan is het een feest, en kan je in plaats van beschuitjes ook cupcakes nemen of natuurlijk weer een taart:)Ik kan er niets aan doen ik hou gewoon van taart.

Bekendmaking zwangerschap

Regelmatig krijgen wij de eer om een taart of cup cakes te maken voor de bekendmaking van de zwangerschap.
Ouders en schoonouders gezellig uitgenodigt, en dan komt de taart. Onverwachts staat er gewoon een babytje op. Of zijn de kleuren blauw en roze. Alles kan 

Gender reveal Cake

Taarten die laten zien of het een jongen of een meisje wordt. Aan de buitenkant is er nog niets te zien…. Maar als je hem aan snijdt, is de vulling en/of het biscuit in de kleur van het geslacht. Althans blauw of roze:)
Laatst werden we zelfs door het echo bureau gebeld. Ze waren net klaar met de echo en ik kreeg het eerder te horen dan de aanstaande vader en moeder, zo speciaal. 

Baby Shower

Ook de babyshower duikt steeds meer op. De zwangere dame word eens lekker verrast en verwend. Daar past zo’n taart natuurlijk prima bij. Evt kunnen we ook koekjes voor bedankjes maken.

Geboorte Taart

Steeds vaker gebeurd het dat er tijdens de zwangerschap al een Baby shower gegeven word. Een Amerikaans gebruik wat hier ook steeds vaker opduikt. Maar ook na de geboorte begint het traditionele bezoek te veranderen naar geboorte feesten. In 1 keer alle visite bij elkaar, en dan natuurlijk een leuke taart. 

Cake Smash taart en Fotoshoot

Over gewaaid uit Amerika.
 Cake Smash taarten.

  Wordt jou kleintje binnenkort 1 jaar en wil je iets bijzonders maken van deze mijlpaal?
 Dan kun je bij Fotojet een Cake Smash fotoreportage boeken. Taartendoos heeft een samenwerking met Fotojet.nl  

  Op de afgesproken datum komen jullie naar de fotostudio. Fotojet heeft daar dan een mooi decor opgebouwd in de gewenste kleuren. Nadat het kleintje gewend is aan de studio (en aan de fotografe), gaan we een paar foto’s maken zonder taart.

  Als de kleine op z’n gemak is, halen we de taart erbij en kan het feest beginnen. Lekker graaien, smeren, smullen, gooien….het kan niet op. Het resultaat? Een bijzondere en vrolijke reportage van jouw kleine! 

 Deze  Cake smash taarten zijn ook los te bestellen.