Bruidstaart Ede

Misschien wel de parel van de taarten. De Bruidstaart. Deze taart moet een aanvulling zijn op jullie bijzondere dag. Misschien wil je wel dat hij qua kleur precies bij het boeket past. Of misschien wil je wel dat de bloemen uit het boeket terug komen. Je kan ook foto’s van jullie leven samen op de taart laten printen, de bruidstaart kan uitbundig zijn en vol kleuren. Of klassieker in wit. Er zijn bruidstaarten die in 3D gemaakt worden, En taarten die heel strak zijn. 
We gaan graag in gesprek met jullie , tijdens een proeverij, of gewoon per mail. We luisteren naar jullie wensen, het aantal personen, wat jullie wel willen en vooral wat niet. Heeft de bruiloft een thema, Trouwen jullie op een speciale locatie? dat kan allemaal mee werken met de bruidstaart. En zo word de taart gecreëerd.
*Bruidstaart Ede, Bruidstaart Veenendaal, Bruidstaart Rhenen, Bruidstaart Bennenkom, Bruidstaart Barneveld, Bruidstaart Arnhem, Bruidstaart Heteren, Bruidstaart Doorwerth, Bruidstaart Gelderland, Bruidstaart Utrecht, Bruidstaart.  Kijk hier voor meer foto’s.

Mag onze taart ook op jullie bruiloft stralen?

Wat kan er zoal op je Bruidstaart?

bruidstaart ede gelderland rozen romantisch alles kan taartendoos

Rozen

 De rozen op de taart worden met de hand gemaakt. Met 1 roos zijn ze ongeveer 10 -15 minuten bezig. We verdunnen de randen zodat het heel delicaat is

 

bruidstaart ede gelderland icing spuitwerk hanglijnen bijzonder techniek

Royal Icing

Royal icing kan je spuiten. In balletjes, randen, hanglijnen, schelpen randen, sterren, en nog veel meer.

bruidstaart ede gelderland lace eetbaar kant mooi

Lace (kant)

Een van de nieuwe dingen in taart is het Lace, of te wel eetbaar kant. Er zijn diverse patronen in te maken dmv mallen. Je krijgt een heel delicaat suikermatje. Dit kunnen we weer verder verwerken op de Taart

bruidstaart ede gelderland blauw wit icing stencil

Stencil

Met een stencil en royal icing of botercreme kan je prachtige decoraties op een taart maken. Het kan in wit, zodat het een mooi onopvallend detail is, maar ook zoals bij deze taart juist in een opvallendere kleur.

Bruidstaart ede koffers stapeltaart

3D taarT

Iets heel anders is toch wel een 3D taart. We hebben de koffers ook al vaak in het wit gemaakt. Ook erg mooi. Maar deze variant is toch ook wel erg leuk.

Raster

Een klassieker, op heel veel taarten staat dit mooi. Een raster wat je in het fondant drukt, en dan met pareltjes afwerkt. 

bruidstaart ede gelderland suikerbloemen hangebmaakt frosting bloemen

Suikerbloem

Suikerbloemen worden met de hand gemaakt en allemaal op draad gezet, Soms zit zelfs elk los blaadje van een bloem op draad. Zo kunnen we prachtige creaties maken. En het draad word netjes weggewerkt in een flower pic.

Stapelen

Hoe wil je de taarten gestapeld hebben? Geef je de voorkeur aan recht op elkaar stapelen (er zit wel wat in de taart natuurlijk, want anders zakt hij in) of wil je een standaard waar je taart op staat.

Randje?

welk randje zou je willen, Wil je een lint van fondant, een parelrand, bloemen, etc of misschien geen randje? Wil je een gespoten randje van royal icing? of toch iets heel anders? Er kan van alles.

Topper

Wil je een bruidspaar op je taart? of misschien wel niet. 2 harten maken we ook regelmatig, en je kan hele mooie glazen harten met je naam er in gegraveerd kopen op internet. Maar de bloemen kunnen ook doorlopen op de bovenkant. etc etc.

Kleur

Naast dat wit een kleur is die veel gekozen word, kan je ook voor kleur gaan. zoals deze met frosting gemaakt. 

Nog meer?

Natuurlijk kan er nog veel meer. Zo kan je echt in een thema werken, of kan de trouwkaart in de taart verwerkt worden. Ook kunnen we prints van jullie op de taart verwerken. Heb je een leuk idee? bespreek het gewoon. 

Bekleding van de taart

Fondant

Dit geeft toch wel de mooiste en strakste afwerking. Een mooi fondant laagje over je taart heen. Evt aangevuld met een laagje marsepein er onder.

Frosting

Deze frosting kan grof verwerkt worden maar ook strak. Op de suikerbloemen taart geeft het een wat rustiekere uitstraling. Ook fijn als je bijvoorbeeld zelf niet houd vaan fondant. 

Naked cake

Of natuurlijk geen bekleding. Een van de nieuwe trends van het afgelopen jaar waren de naked cakes. Omdat ze dus niet bekleed zijn. Maar ze kunnen wel gedecoreerd worden met vers fruit of bijvoorbeeld suikerbloemen. Mjammm.

Of iets totaal anders?

Cup cakes

Cupcakes kunnen ook zo leuk zijn. Je kan ze met van alles en nog wat decoreren en iedereen heeft een eigen cup cake. Wat ook kan zijn mini cupcakes die we verpakken als bedankje. 

Pushup cakes

Een cakeje in een ronde push up. (zoals de ijsjes vroeger) zo krijg je geen vieze handen, kan je ze makkelijk vervoeren en super lekker. Een laagje cake, dan weer creme, cake en dan… wat je maar wilt. evt met standaard te huur waar een kleine taart op kan zodat je toch wat kunt aansnijden. 

Nog meer?

Er kan nog meer…. 

Je eigen bruidstaart maken!

Wil je de bruidstaart echt persoonlijk houden? of ben je wel erg creatief, maar durf je het niet aan om de bruidstaart zelf te maken? Dan kan dat ook bij ons. Je kan de hele taart hier maken vanaf het vullen tot en met het decoreren. Maar wij kunnen eventueel ook alvast de taart bekleden zodat je alleen nog maar hoeft te decoreren. 
Ook is het heel leuk om dit bijvoorbeeld met het vrijgezellenfeest te doen. Onder begeleiding toch iets heel persoonlijks maken .

Proeverij

Als je gaat trouwen en je wilt een taart kan je ons mailen. We kunnen per mail al heel veel afstemmen. Maar wellicht vind je het wel zo prettig om gewoon langs te komen. Kan je zie wie en waar de toch wel belangrijke bruidstaart gemaakt word. Meestal doen we dit in de vorm van een proeverij. 
Van te voren kunnen jullie 3 smaken aangeven. Deze worden aangevuld met Frambozen/bessenmouse (soort jam zonder stukjes) en een verrassings-smaak die ik uit kies. Daar bij word de biscuit (luchtige cake) die we dan ook in de bruidstaart gebruiken aangeboden, zo kan je de diverse smaken proeven met de biscuit samen. Ondertussen kunnen we bespreken hoe jullie bruidstaart er uit gaat zien, wat de wensen zijn en ik laat bakblikken zien zodat jullie weten hoe groot de taart word .
De kosten voor de proeverij zijn € 25.00, Maar je ontvangt € 10,00 retour als je de opdracht plaatst.